Ekologinen puu tekee tuloaan myös kivitalojen rakentamiseen

Siparila TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli valikoitui Asuntomessujen Villa Ilon julkisivuun kiven rinnalle. Naulaton puupinta takaa paremman sään kestävyyden, esteettisyyttä unohtamatta.

Arjen luksusta ja toimivuutta yksinkertaisesti ja esteettisesti huokuu Tampereen Asuntomessujen kohteessa Villa Ilo.

Lammi-Kivitalo Villa Ilo on suunniteltu aktiiviselle lapsiperheelle, joka arvostaa yhdessäoloa, liikunnallista elämäntapaa, monipuolisesti toimivaa pihaa ja kaipaa ympärilleen hieman luksusta – yksinkertaisesti, esteettisesti ja arjen tarpeet huomioiden. Talo onkin yhdistelmä arjen luksusta ja toimivuutta.

Pelkistetty, ajaton arkkitehtuuri ja ekologisuus on ollut lähtökohtana Lammi-Kivitalo Villa Ilon suunnittelussa. Villa Ilo murtaa perinteisiä rakentamisen käsityksiä yhdistämällä puuta kiviseen julkisivuun. Talon sisäänkäynnissä valkoisen kivipinnan kontrastina on käytetty Siparilan TOPCOAT®-julkisivupaneelia. Näyttävyyttä paneeliin saatiin erikoisleveällä ja suorapintaisella puupinnalla.

Puu soveltui mielestämme hyvin osaksi pelkistettyä ja ajatonta arkkitehtuuria. Valintaamme vaikutti myös se, että saimme meille yksilöllisesti valmistetun tuotteen, jonka kestävyys on taattu vuosiksi eteenpäin”, kertoo Jenni Ahola.

Siparilan TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli vastasi täydellisesti odotuksiimme tuoda talon sisäänkäyntiimme lämpöä ja esteettisyyttä kivitalon pintaan”, lisää Jenni.

Siparila kehitti TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelin vuonna 2008 rakentajien työtä nopeuttamaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta paneelien piilokiinnitys on mahdollista ja lopputuloksena on kaunis, naulaton puupinta rakennuksissa. TOPCOAT®-paneelien naulaton ulkopinta ei päästä vettä tai muita epäpuhtauksia puuhun, mikä tekee julkisivuista myös kestävämpiä.

Lisätietoja antavat:

Siparila
Toimitusjohtaja
Juha Sojakka
Puh. 044-333 4610,
juha.sojakka@siparila.fi

Sulje haku
Ota yhteyttä