Isku-yhteistyö tuo designia pihaan!

Puunjalostusyritys Siparila ja Isku Koti tuovat markkinoille uuden, täysin Suomessa suunnitellun ja valmistetun puutarhakalustesarja Seiskarin. Puutarhakalusteet saavat joukkoonsa tyylikkään uutuuden!

Seiskari-puutarhamallisto on suunniteltu skandinaavisen vilpittömään tyyliin palvelemaan erilaisia käyttökohteita. Sen konstailematon muotoilu sopii mainiosti mökkirannoille, omakotitalojen terasseille ja kaupunkiasuntojen parvekkeille. Kuuskari on siroutensa ja keveytensä vuoksi helppo siirrellä ja kätevä säilyttää.

”On hienoa olla mukana suomalaisessa projektissa ja suunnitella moderni puutarhakalustesarja tutusta materiaalista. Mänty on helppohoitoinen puu ja se kestää hyvin vaativaa ilmastoamme. Tämä tekee siitä täydellisen materiaalin puutarhakalusteisiin”, kertoo Seiskarin suunnitellut muotoilija Janne Tyynismaa.

Seiskari puutarhakalusteet

Kalustesarjaan kuuluu mustaksi käsitellyt neljän ja kuuden henkilön pöydät, säädettävä tuoli sekä säilytysarkku. Puutarhakalusteet valmistaa Siparilan Haapaveden tehdas.

”Muotoilijana minulle on tärkeää tuotantoprosessin läpinäkyvyys eli se missä ja miten suunnittelemani huonekalut valmistetaan. Läheisen yhteistyömme ansiosta voimme Siparilan ja Iskun kanssa tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja eettisesti valmistetun puutarhakalustesarjan”, Tyynismaa jatkaa.

”Puutarhakalusteiden valmistus on uusi aluevaltaus Siparilalle, mutta se istuu täydellisesti yrityksemme osaamiseen ja tuotevalikoimaan. Puutarhakalusteissa Siparila yhdistää pitkän pintakäsittely- ja mäntyhuonekaluvalmistuksen osaamisensa. Yhteistyössä mukana ovat olleet myös perinteikäs suomalainen huonekaluketju ja nuori lahjakas muotoilija, joka varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen”, kertoo Siparilan toimitusjohtaja Juha Sojakka.

Seiskari- puutarhakalustesarja on myynnissä Isku Kodin myymälöissä toukokuusta lähtien.

Lisätietoja antavat:

Siparila
Toimitusjohtaja
Juha Sojakka
Puh. 044-333 4610,
juha.sojakka@siparila.fi

Isku Koti
Tuotepäällikkö
Tuija Ilvonen
Puh. 044 792 3386
tuija.ilvonen@isku.fi

Kalustemuotoilija
Janne Tyynismaa
Puh. 040 555 4671
janne@saarikoskityynismaa.fi

Sulje haku
Ota yhteyttä