PALA™-sisustuspaneeli piristää arkea toimistossa

PALA™-paneeli valloittaa nyt myös sisustuspaneelina toimistojen sisustamisessa. Puun käyttö valmiiden pintojen päällä on entistä helpompaa, koska PALA™-sisustuspaneelin kiinnittämisessä voi naulan ja vasaran unohtaa. Paneelit kiinnitetään nimittäin liimaamalla ne suoraan seinään.  Sisustusarkkitehdit Fyra Oy:n taitavat ammattilaiset loihtivat Coca-Cola Suomen toimitiloihin palan suomalaista luontoa käyttämällä suomalaisesta koivusta valmistettua PALA™-sisustuspaneelia. Valkolakattu paneeli tarjoaa tyylikkäät puitteet Coca-Cola Suomen toimiston ihanan herkulliseen värimaailmaan.

Seinäpintoja, joissa vain mielikuvitus on rajana sisustamisessa

Jos perinteinen vaakalaudoitus kyllästyttää, PALA™-paneeli taipuu mitä ihmeellisimmiksi seinäpinnoiksi. Sisustusarkkitehdit Fyra Oy valitsi tilaan kalanruotoladonnan, joka vangitsee katseen varmasti. Monimutkainen kuvio syntyy kuitenkin helposti käyttämällä kuvion toteuttamiseen valmiiksi suunniteltuja oikean- ja vasemmankätisiä paneeleita. Vasemmankätisessä PALA™-paneelissa urospontti on vasemmalla ja oikeankätisessä taas oikealla. Näitä yhdistämällä saadaan asennettua kalanruotokuvio. Paneelit liimataan seinään Siparila Fix -liimalla. Liima levitetään paneelin takapuolelle ja se liimataan tarran tapaan seinään.

Kalanruotokuviota on perinteisesti totuttu näkemään lattiamateriaaleissa, mutta nyt se on mahdollista taikoa seinään tai vaikka sängynpäätyyn, ilman purua ja pölyä, ainoastaan liimaamalla. Kalanruotokuvien lisäksi ladontavaihtoehtoja PALA™-sisustuspaneelilla on lukemattomia. Sitä voidaan latoa vaakaan tiiliseinän tunnelmaa mukaillen tai neliöiden ja palkkien muodossa piristää tilaa puulla. Tässä vain mielikuvitus  on rajana! PALA™-paneelia on saatavissa peittävän valkoisen, kuultavan valkoisen, kuultavan harmaan ja lämpökoivun sävyissä.

Haluatko lisätietoja?

Jos kiinnostuit PALA™-sisustuspaneelista, voit tutustua siihen paneelin tuotesivuilla tai ottaa meihin yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinua miellyttävä lopputulos!

Sulje haku
Ota yhteyttä