Puu on hyvä valinta

Puu on perinteikäs luonnonmateriaali, joka säilyttää arvonsa. Erilaisilla puutuotteilla tuot eloa ja iloa sisustukseen. Voit luoda erilaisia pintoja, muotoja ja värejä – sellaisia, jotka istuvat sinun kokonaisuuteesi. Puu myös tuntuu hyvälle, sen voi aistia ja se on lämmin. Muista, että puun käyttökohde vaikuttaa puutuotteen valintaan.

Kestävä

Laadukas puupaneeli on huoleton, se kestää pitkään ja jopa paranee ajan patinan myötä. Muutokset ja vauriot on helppo korjata, kun valitset oikean puutyypin kohteeseen. Puu kestää hyvin työstämistä ja erilaisia ympäristöolosuhteita.

Mukautuva ja muunneltava

Puu mukautuu hyvin ympäristöön monessakin mielessä. Se on sisutuksessa monipuolinen ja yhdistettävissä helposti muiden materiaalien kanssa. Jos väri ei miellytä vuosien jälkeen, saa pintaan helposti uutta ilmettä.

Kustannustehokas

Puu on pitkäikäinen raaka-aine, jonka käyttö tuo monenlaisia kustannushyötyjä. Puupaneeli esimerkiksi eristää lämpöä tehokkaasti, joten se toimii myös hyvänä lämmöneristeeenä. Sen voi myös asentaa suoraan koolaukseen, jolloin saadaan nopeasti valmista pintaa.

Terveellinen

Puu on hengittävä luonnonmateriaali, joka tasapainottaa kosteutta. Puun pinta sitoo kosteutta itseensä tai luovuttaa sitä sääolosuhteiden mukaan. Ihmisten kannalta hyvä kosteustasapaino merkitsee parempaa sisäilmaa ja asumismukavuutta. Myös Siparilan tuotteiden pintakäsittelyssä on huomioitu ihmisten hyvinvointi.

Sulje haku
Ota yhteyttä