Sisäpaneeleista houkuttelevia tehosteseiniä

Sisäpaneeleista loihdittiin näyttäviä sisustuselementtejä Seinäjoen asuntomessuilla Suola ja Pippuri -kohteessa. Kohteen sisustuksen suunnittelusta vastasi Sirkka-Liisa Hietaniemi yhdessä rakentajaperheen kanssa.

Hietaniemen kädenjälki näkyy erityisesti hänen suunnittelemassaan Ruoto-sängynpäädyssä, jossa on käytetty Siparilan kuultavan koivun väristä PALA™-sisustuspaneelia. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelevät koivuiset listat, joilla sängynpääty on kierretty. Sisustuspaneelit sopivat erinomaisesti myös tehosteseiniksi maali- tai tapettipintojen rinnalle. Tässä kohteessa tehosteseinät on verhoiltu koivuisella PALA™-sisustuspaneelilla ja Ristomatti Ratian suunnittelemalla VIRE-sisustuspaneelilla.

Puu on otettu rohkeasti osaksi modernia kotia, ja sitä on käytetty ennakkoluulottomasti myös kodinhoitohuoneessa. VIRE-sisustuspaneelin luonnollisen kaunis puupinta muuntuu katselusuunnasta riippuen, ja sen väri elää valon mukaan. Paneeli on käsitelty vahalla, jotta lika ei tarttuisi pintaan ja puhtaanapito olisi helppoa. Talon makuuhuoneiden katto- ja seinäpintoja koristaa valkoinen, kohokuvioinen ja hengittävä STRUKTUURI-sisustuspaneeli, joka varmistaa terveellisen sisäilman.

Kohde
Suola ja Pippuri, Seinäjoki

Rakennusvuosi
Asuntomessut 2016

Suunnittelija
Sirkka-Liisa Hietaniemi

Käytetyt tuotteet
Pala-paneeli, kuultava koivu
Vire-paneeli, vahattu oksaton mänty
Struktuuripaneeli 15 mm x 176 mm, valkoinen
PALA™-paneeli oikeakätinen
VIRE-sisustuspaneeli
STRUKTUURI-sisustuspaneeli

Kategoria
Sisustaminen

Sulje haku
Ota yhteyttä