Lataa Siparilan sisustuskuvasto

Puu on aina ollut suomalaisen kulttuurin keskiössä. Sillä on lämmitetty ja rakennettu koteja, siihen on pukeuduttu ja siitä on tehty jopa ruokaa. Puun asema suomalaisten elämässä ja kodissa on ollut merkittävä. Ja se on sitä edelleen. Lataa Siparilan sisustuskuvasto, josta löydät Siparilan sisustuspaneelit ja tarkemmat tiedot tuotteistamme.

  SIPARILAN SISUSTUSKUVASTO

  Ideoita kaikille aisteille

  Puu inspiroi ja kiehtoo. Sen monimuotoisuus antaa mahdollisuuden luovuuteen ja uusiin sisustusideoihin. Tahdoitpa pehmentää modernia asuntoa tai tuoda rosoisuutta vastapainoksi hillittyyn kotiin, puun ainutlaatuinen pinta taipuu moneen. Me uskomme, että kodin henki syntyy sydämestä, kun koti kuvastaa omistajansa elämää ja persoonaa. Me olemme valmiit tekemään kaikkemme, jotta kotisi olisi juuri sinun näköisesi, nyt ja aina.

  Tutustu Siparilan sisustuskuvastoon ja löydä uusia mahdollisuuksia kotiisi.

  Puuverhoilun designratkaisuja

  Puu on aina ollut suomalaisen kulttuurin keskiössä. Sillä on lämmitetty ja rakennettu koteja, siihen on pukeuduttu ja siitä on tehty jopa ruokaa. Puun asema suomalaisten elämässä ja kodissa on ollut merkittävä. Ja se on sitä edelleen. Siparila vie tämän perinteen yhä pidemmälle valmistamalla puuverhoilun designratkaisuja, joiden perimmäinen ajatus on tuoda lämpöä ja kauneutta kotiin tämän päivän arvostetuimpien suunnittelijoiden avulla.

  Ajatonta huippumuotoilua – VIRE-sisustuspaneeli

  Sulje haku
  Ota yhteyttä