Suomen korkein puukerrostalo valmistui Jyväskylässä

Jyväskylän Kuokkalaan on noussut syksyn 2014 aikana suomen korkein, 8-kerroksinen, puukerrostalo. Kohteen ulkovuorilauta on Siparilan piilokiinnitettävä TOPCOAT® UTS 28×145 paneeli pystypanelointina, jonka Siparila Woodworks -asennuspalvelu on myös asentanut.

Siparila Woodworks -asennuspalvelu on rakennuttajalle helppo ja huoleton vaihtoehto, kun ulkoverhouksen valmistus ja sen asennus tulee samalta toimittajalta osaurakkana. Paikalla asennettu ulkoverhous mahdollistaa näyttävän lopputuloksen, kun elementtimäisyys katoaa ulkoverhouksesta ja suunnittelijalle jää vapaammat kädet ulkoverhouksen suunnitteluun.  Puukuokan on suunnitellut arkkitehti Anssi Lassila arkkitehtitoimisto OOPEAA:sta.

TOPCOAT®-ulkovuorilauta on paloturvallista

Puukuokka on paloturvallinen kokonaisuus, jossa on käytetty alimmassa kerroksessa palosuojattua TOPCOAT® UTS 28×145 ulkoverhouspaneelia, jolla saavutetaan korkein paloluokka B-s1, d0. Palosuojatulla ulkoverhouksella tarkoitetaan niin käsiteltyä ulkoverhousta, että palon sattuessa puun palaminen hidastuu.

Tummaa puhuva moderni ja tyylikäs ulkoverhous on Siparilan TOPCOAT® 28 mm paksuisena ja 145 leveänä. Kolme sivua on tummaan sävyyn käsiteltyä paneelia ja yksi sivu jätetty puun luonnolliseen sävyyn.  Puukuokka 1 viereen on lähivuosina nousemassa myös Puukuokka 2 ja 3.

Haluatko lisätietoja?

Lue lisää tästä upouudesta kohteesta! 

Lue lisää Siparilan Woodworks asennuspalvelusta.

Sulje haku
Ota yhteyttä