Trendikkäitä luonnonmateriaaleja ja harkittua huolettomuutta

Trendikkäät luonnonmateriaalit ja harkittu huolettomuus värittävät vuotta 2018. Nyt sisustamista tehdään entistä enemmän luonnonmateriaalien ehdoilla; pellavan ryppyisyyttä ei tarvitse silittää piiloon ja puun luonnollinen syykuvio saa näkyä rohkeasti.

Kirkkaan valkoisen rinnalla nähdään lämpimän himmeitä ja luonnonmukaisia sävyjä; vaalean harmaata ja murrettuja värejä luonnosta, jopa pastellisävyjä. Myös ruskean eri sävyt ovat edelleen in. Luonnonmateriaaleista kivi, hamppu ja puu ovat tärkeitä sisustuselementtejä. Murretut sävyt sopivat erityisen hyvin luonnollisen puun pariksi. Kokeile yön sinistä tai vihreän eri sävyjä. Vihreää sisustukseen voi tuoda myös viherkasveilla. Erityisesti isolehtisillä kasveilla saadaan helposti ja nopeasti vihreyttä tilaan.

Luonnonmukaisilla, jopa rouheilla muodoilla voi tasapainottaa kodin valkoista korkeakiiltoisuutta tai yhdistää rouheita materiaaleja keskenään. Puulla voidaan luoda rohkeasti kontrastia valitsemalla esimerkiksi valkoisen kattopaneelin sijaan musta tai harmaa sisäpaneeli. Puu toimii myös piristävänä efektinä sängynpäädyissä tai yksittäisenä seinänä huoneessa. PALA™-sisustuspaneeli toimii erityisen hyvin kaupunkikodeissa, koska se kiinnitetään seinään liimaamalla ja on pakattu pieniin, helposti liikuteltaviin paketteihin.

Sulje haku
Ota yhteyttä