310
  • Ammattilaisille
  • Jälleenmyyjät
  • Rakennuttajat
  • Suunnittelijat ja arkkitehdit

Teemme mahdottomasta mahdollisen

Siparilan puutuotteet ovat trendikkäitä ja kestäviä valintoja. Jatkuva tuotekehityksemme takaa, että käytössäsi ovat aina nykyaikaiset ja mahdollisimman vastuullisesti valmistetut tuotteet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Meillä Siparilalla on tärkeää tehdä puulla rakentamisesta nopeaa, helppoa ja näyttävää – siksi autamme asiakkaitamme kaikin tavoin onnistumaan omissa projekteissaan.

Jälleenmyyjät

Toimitamme kaikkia tuotteitamme myyntiin jälleenmyyjillemme ympäri Suomen. Siparilan jälleenmyyjänä saat muun muassa tiedot uusimmista tuotteista, nopeat toimitukset ja henkilökohtaista tuotekoulutusta. Siparilan tuotevalikoima on monipuolinen kattaus ulko- ja sisäverhouspaneeleita ja jälleenmyyjänä pääset myymään valmiiksi tunnettuja ja haluttuja tuotteitamme. 

Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien tuotteiden parissa, joten tarjolla on myös ajattomia uutuuksia. Tuotetoimituksemme paikka voi olla suoraan loppuasiakkaalla tai jälleenmyyjän varastolla. Toimituksemme ovat aina täsmällisiä ja tuotteet juuri sellaisia kuin asiakkaasi haluavat.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajantasaisen tiedon toiminnastamme sekä tuotteistamme.

Rakennuttajat

Saat kauttamme puurakentamisen ratkaisut, jotka nopeuttavat rakentamista ja tuovat säästöä. Ratkaisemme työmaahaasteet yhdessä kanssasi ja tarjoamme käyttöösi kestäviä ratkaisuja. Vuodenaikojen vaihtelu ei enää määrittele rakennusprojektin aikataulua, koska tuotteet ovat tehdasvalmisteisia. Valmiiksi maalatuilla ja piilokiinnitettävillä paneeleilla varmistat tasalaatuisen ja nopeasti valmistuvan pinnan – myös talvella.

Tutustu tuotteisiimme sekä tilaa uutiskirje, jotta pystyt ajan tasalla toiminnastamme, puurakentamisen trendeistä ja tuotteistamme.

Suunnittelijat ja arkkitehdit

Olemme tehneet yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa yli 20 vuotta. Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme ja osaamisen, jotta voit ylittää asiakkaasi odotukset. Laaja valikoimamme mahdollistaa puun hyödyntämisen luovasti ja ennakkoluulottomasti. Lisäksi tuotekehityksemme työskentelee sen eteen, että voimme yhdessä luoda trendejä ja rakentaa puusta jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaisen katsauksen toimintaamme ja uusiin tuotteisiimme sekä vinkkejä tuotteidemme hyödyntämiseen suunnittelussa. Uutiskirjeen avulla pysyt mukana puurakentamisen trendeissä ja osaat hyödyntää tuotteidemme luomat mahdollisuudet.

Jälleenmyyjät

Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia sekä trendikkäitä tuotteita, joihin asiakkaanne tulevat ihastumaan. Laadukkaat ja innovatiiviset tuotteemme sekä jatkuva tuotekehityksemme takaavat sen, että kysyntää riittää nyt ja tulevaisuudessa. Annamme jälleenmyyjillemme myös tukea kysynnän varmistamiseen ja markkinointiin. 

Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan jälleenmyyjiämme hyvin ja toimittamaan sellaisia tuotteita, joita on kannattavaa ja helppoa myydä. Valikoimastamme löytyy paljon viimeisteltyjä tuotteita, jotka voidaan työmaalla asentaa suoraan paikalleen ja tekevät rakentamisesta siten vaivatonta ja sujuvaa.

Rakennuttajat

Kauttamme löydät parhaat ratkaisut rakentamiseen. Valitsemalla kestävät ja laadukkaat materiaalit tuotevalikoimastamme säästät aikaa sekä rahaa ja olet mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta. Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan projektiisi sopivat tuotteet ja varmistavat yhdessä kanssasi, että projektisi etenee aikataulussa.

Olemme kehittäneet tuotteitamme niin, että esimerkiksi julkisivun asennus onnistuu säästä riippumatta jopa ympäri vuoden. Piilokiinnitettävät ja valmiiksi maalatut tuotteemme nopeuttavat rakentamista huomattavasti ja lisäävät projektisi kustannustehokkuutta.

Suunnittelijat ja arkkitehdit

Luo upeita, ajattomia ja ekologisia ratkaisuja tuotteillamme, jotka mahdollistavat kiinnostavien ratkaisujen toteuttamisen. Tyylikkyyden ja kestävyyden lisäksi tuotteissamme yhdistyvät paloturvallisuus ja muut nykyvaatimusten edellyttämät ominaisuudet. 

Haluamme auttaa sinua ylittämään asiakkaasi odotukset miellyttävillä, mutta innovatiivisilla materiaalivalinnoilla. Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään – kerro meille tarpeesi, niin etsimme sopivan ratkaisun projektiisi.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita. Tutustu kohteisiin, joissa tuotteitamme on jo käytetty.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, meiltä kannattaa kysyä apua. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita.

Tutustu kohteisiimme, joissa on käytetty meidän tuotteitamme.

Laajasti muotoja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja

Tehtävänämme Siparilassa on hyödyntää puun parhaat puolet, mutta toisaalta myös tietää ja tuntea puun rajoitukset. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme muotoja, jotka toimivat puulla ja kehitämme jatkuvasti uusia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle. Valittavanasi on laaja valikoima kestäviä ja laadukkaista vaihtoehtoja puulla rakentamiseen.

Asennusvalmiit tuotteet aidosta puusta

Valmistamme Siparilan vakioiduissa tehdasolosuhteissa useita erilaisia puupintoja, jotka ovat täysin valmiita asennettavaksi. Asentamisen jälkeen ei tarvitse suorittaa pintakäsittelyä, joten työmaalla säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa. Ulkoverhouspaneeleihin voidaan lisätä myös B-s2, d0-luokan palosuojaus pintakäsittelyn alle.

Aktiivinen ja joustava kumppani

Siparila on aktiivinen ja kokonaisvaltainen kumppani rakentamisessa. Vastaamme tarvittaessa myös tuotteidemme asennuksesta. Aidosta puusta valmistettujen julkisivu- ja ulkoverhousratkaisujen lisäksi saat meiltä tuotteet kodin sisustamiseen – valikoimaamme kuuluvat seinä- ja kattopintojen tuotteet sekä puulistat. Olemme kehittäneet myös yhdistelmälistamalliston, jonka tuotteita voi hyödyntää jalka- ja peitelistoina.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, meiltä kannattaa kysyä apua. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita.

Tutustu kohteisiin, joissa on tuotteitamme on käytetty.

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Kiinnitämme huomiota puutuotteiden muotoiluun, säänkestävyyteen sekä huoltovälin pituuteen. Tärkeää on myös se, että puulla rakentaminen on kustannustehokasta ja helppoa.

Puusisustamisen monet mahdollisuudet

Monipuolinen tuotevalikoimamme mahdollistaa innovatiiviset ratkaisut kaikenlaisiin tiloihin. Tavoitteemme on luoda pitkäikäisiä ja näyttäviä pintoja sisustamiseen, mitkä ovat myös turvallisia ja terveellisiä käytössä. Suurimmalle osalle sisustuspaneeleistamme on myönnetty Design from Finland -merkki.

Luodaan trendejä yhdessä

Etsimme jatkuvasti uusia muotoja ja pintakäsittelymenetelmiä, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus hyödyntää puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti. Onko sinulla idea, jota suomalainen puurakentaminen tai -sisustaminen kaipaa? Me tarjoamme käyttöösi puualan huippuammattilaiset – ota yhteyttä.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, meiltä kannattaa kysyä apua. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita.

Tutustu kohteisiin, joissa tuotteitamme on käytetty.

Sulje haku
Ota yhteyttä