Suunnittelijat ja arkkitehdit

Olemme tehneet yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa yli 20 vuotta. Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme ja osaamisen, jotta voit ylittää asiakkaasi odotukset. Laaja valikoimamme mahdollistaa puun hyödyntämisen luovasti ja ennakkoluulottomasti. Lisäksi tuotekehityksemme työskentelee sen eteen, että voimme yhdessä luoda trendejä ja rakentaa puusta jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaisen katsauksen toimintaamme ja uusiin tuotteisiimme sekä vinkkejä tuotteidemme hyödyntämiseen suunnittelussa. Uutiskirjeen avulla pysyt mukana puurakentamisen trendeissä ja osaat hyödyntää tuotteidemme luomat mahdollisuudet.

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Kiinnitämme huomiota puutuotteiden muotoiluun, säänkestävyyteen sekä huoltovälin pituuteen. Tärkeää on myös se, että puulla rakentaminen on kustannustehokasta ja helppoa.

Puusisustamisen monet mahdollisuudet

Monipuolinen tuotevalikoimamme mahdollistaa innovatiiviset ratkaisut kaikenlaisiin tiloihin. Tavoitteemme on luoda pitkäikäisiä ja näyttäviä pintoja sisustamiseen, mitkä ovat myös turvallisia ja terveellisiä käytössä. Suurimmalle osalle sisustuspaneeleistamme on myönnetty Design from Finland -merkki.

Luodaan trendejä yhdessä

Etsimme jatkuvasti uusia muotoja ja pintakäsittelymenetelmiä, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus hyödyntää puuta luovasti. Pintakäsittelyllä vaikutetaan paneeleiden ulkonäköön, ominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin. Haluemme varmistaa, että jokaiseen rakennusprojektiin löytyy sopiva tuote.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, meiltä kannattaa kysyä apua. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita.

Tutustu kohteisiin, joissa tuotteitamme on käytetty.