Siparila – puualan edelläkävijä

Siparila Oy on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Autamme asiakkaitamme löytämään puun parhaat ominaisuudet, ja haluamme tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin.

Passion for wood

Olemme omistautuneita aidolle puulle. Saamme inspiraatiomme sen monipuolisista ominaisuuksista, jotka tarjoavat mahdollisuuksia toteuttaa mitä upeampia ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin ja rakennuksiin. Rakennamme tuotteemme puun yksilöllisiä ominaisuuksia kunnioittaen, jotta jokaisessa kohteessa olisi mahdollisuus nauttia puun tuomasta ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Vastuullisuus

Puulla on pitkät perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Me haluamme säilyttää nämä perinteet ja kehittää niitä nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme alalle asetettuja säädöksiä ja suosituksia, jotka mahdollistavat puun ekologisen, terveellisen ja luonnollisen käytön sisustamisessa ja rakentamisessa myös tulevaisuudessa. Teemme päivittäin töitä kestävämmän rakennuskulttuurin puolesta.

Teknologia ja innovaatiot

Alamme pioneereina olemme saaneet olla mukana uudistamassa Suomen ulkoverhous- ja sisustuspaneeleiden markkinoita. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä yhteistyössä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, jotta voisimme tarjota kotien rakentajille Suomessa ja ulkomailla uusia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisempiä ratkaisuja. Haluamme tuoda viimeistellyt, aidosta puusta rakennetut tuotteemme kaikkien saataville.

Lehdistölle

Ajankohtaista tietoa Siparilan toiminnasta sekä sen tuotteista
ja innovaatioista antaa Juha Sojakka.
Lähetä sähköpostia