Etusivu / Ulkoverhouspaneelit

Ulkoverhouspaneelit

Ulkoverhousmallistomme kostuu kolmesta upeasta tuoteperheestä, joilla kaikilla on eri ominaisuudet. ARCTIC- ja NORDIC-sarjat sisältävät valmiiksi maalattuja, välimaalattuja tai käsittelemättömiä ulkoverhouspaneeleita. NORTH-viimeistelytuotteilla voi viimeistellä rakennuksen ulkoverhouksen täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Voit rekisteröidä TOPCOAT®- tai GOLD PRO -tuotteesi takuun täällä.

arctic

Tutustu ARCTIC-tuotesarjaan

ARCTIC – kestävyyttä, monikäyttöisyyttä ja ainutlaatuisuutta

ARCTIC-sarja sisältää täysin valmiiksi käsiteltyjä ulkoverhouspaneeleita, jotka ovat pitkäikäisiä, huoltovapaita ja niillä on 10 tai 15 vuoden takuu. Tuotteissa yhdistyvät premium-tason laatu ja kestävyys – kuten Pohjolan metsät, ne kestävät pakkaset, sateet ja auringon paahteen vuodesta toiseen. ARCTIC-sarja sisältää TOPCOAT®-, NATURAL TONES- ja LUCID-ulkoverhoustuotteet.

Tutustu ARCTIC-tuotesarjaan

Nordic

Tutustu NORDIC-tuotesarjaan

NORDIC ­– sävähdyttävän upea lopputulos kestävästi

NORDIC-sarjan ulkoverhouspaneelit saa eri tavoin käsiteltyinä tai käsittelemättöminä jättävät mahdollisuuden tehdä lopullinen pintakäsittely itse. NORDIC-sarja on ylistys suomalaiselle puunkäsittelytaidolle, joka juontaa juurensa vuosisatojen taakse. NORDIC-tuotesarja on oikea valinta, kun puusta halutaan nauttia aidoimmillaan. Tuotesarjaan kuuluu MIDCOAT-, BASECOAT-, ja PURE-ulkoverhoustuotteet.

Tutustu NORDIC-tuotesarjaan

North

Tutustu NORTH-tuotesarjaan

NORTH – täydellistä viimeistelyä

NORTH-viimeistelytuotteet täydentävät talon ulkoverhouksen sekä pihan täydelliseksi kokonaisuudeksi. Viimeistelytuotteisiin kuuluvat ikkunasmyygit ja nurkkalistat, katto- ja ulkoverhouslaudat sekä piharakentamisen tuotteet. NORTH-tuotteet ovat saatavilla käsittelemättöminä, pohjustettuina, pintamaalattuina, täysin valmiiksi käsiteltyinä tai lämpökäsiteltyinä.

Tutustu NORTH-tuotesarjaan

MUUT TUOTTEET

TYÖKALUT JA ASENNUSTARVIKKEET

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)