Etusivu / Ulkoverhouspaneelit / North / Ikkunan smyygilauta

Ikkunan smyygilauta

Ulkoverhouksen yksityiskohtien viimeistelyyn

Valmiiksi maalatut smyygilaudat soveltuvat ikkunanpielien viimeistelyyn. Smyygilaudat on pohjakäsitelty huolellisesti sekä maalattu kertaalleen pintamaalilla kolmelta sivulta. Määrämittaan sahatut smyygilaudat nopeuttavat asentamista ja erikoismuotoillun alumiinilistan avulla laudat asettuvat helposti paikoilleen. 

Lautojen pintamaalikerros suojaa puuta rakennusvaiheen ajan ja tekee lopputuloksesta viimeistellyn näköisen. Pintamaalattu lauta kuluttaa myös vähemmän maalia ja nopeuttaa maalaamista rakennuksen viimeistelyvaiheessa. Myös ongelmallisten vinojen ikkunoiden tiivis viimeistely onnistuu ikkunasmyygeillä.

Smyygilaudan kanssa kannattaa hankkia alumiinilista, jonka avulla ikkunasmyygi asettuu helposti paikoilleen eikä erillisiä tiivistymassoja tarvita.

Lue lisää ikkunasmyygiratkaisustamme

Siparilan havupuiset ulkoverhous- sekä lämpökäsitellyt paneelit ovat EPD-ympäristöselosteella verifioituja tuotteita. EPD (Environmental Product Declaration) on standardoitu ympäristöseloste, joka perustuu tuotteen elinkaarianalyysiin. Elinkaarianalyysi huomioi kaikki tuotteen ympäristövaikutukset raaka-ainehankinnasta loppusijoitukseen.

Tutustu myös

  • TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli

  • KATTO – ympärimaalattu otsalauta

  • Välimaalattu ulkonurkkalista 48x48mm, sävy: valkoinen

    TOPCOAT®-ulkonurkkalista

  • Ulkoverhouslauta

  • Välimaalattu ulkonurkkalista 48x48mm, sävy: valkoinen

    TOPCOAT®KESTO-ulkonurkkalista

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla

Katso Siparilan ulkoverhouspaneeleiden asennusvideo

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)