NORTH-viimeistelytuotteet

NORTH-viimeistelytuotteet on Siparilan viimeistelytuotesarja julkisivuverhouksille.
Sarja pitää sisällään kaikki tarvittavat tuotteet, joilla rakennus saadaan täysin valmiiksi.
Sarja yhdistää ARCTICin huolettomuuden täysin valmiiksi maalatuilla tuotteilla tai antaa NORDIC-sarjan vapauden tehdä lopullinen värivalinta vasta asennuksen jälkeen.

Viimeistely tekee kodista täydellisen

NORTH on sarja, jonka viimeistelytuotteiden käytännöllisyys on viety loppuun saakka. Valmiilla ratkaisuilla voi nopeuttaa ja helpottaa rakennusurakkaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä käsityönä mitoituksesta maalaukseen. Sarjasta löytyvät sopivat tuotteet täydentämään ARCTIC- ja NORDIC-sarjaa.

IKKUNASMYYGI

Valmiiksi määrämittaan sahatut smyygilistat ovat vaivaton ratkaisu ikkunoiden viimeistelyyn. Kertaalleen maalattu smyygi suojaa jo asennuksen jälkeen ja antaa lisäaikaa lopullisen värin valinnalle.

North

North

ULKONURKKALISTA

Talon valmiin julkisivuverhouksen nurkat viimeistellään yleensä nurkkalistoilla, joka peittää nurkkaliitokset tehden talon julkisivusta viimeistellyn näköisen.

VALMIS NURKKA

Siparilan valmiilla nurkalla on helppo viimeistellä talon julkisivu. Täysin maalattu valmis nurkka on nopea katkaista oikeaan mittaan ja mallistosta voi valita haluamansa leveyden.

North

North

KATTO-räystäslaudat

Erityisesti kattoremontteihin suunnitellut teollisesti pintakäsitellyt KATTO-räystäslaudat sujuvoittavat asennusta ja pidentävät näkyviin jäävien lautojen huoltomaalausväliä. Otsa- ja räystäslaudat on pohja- ja pintamaalattu kertaalleen.

Ulkoverhouslaudat

Hienosahapintaiset laudat soveltuvat käytettäväksi ulkoverhouslaudoituksiin, ikkunanpieliin, räystäänaluslaudoiksi sekä kulmalaudoiksi. Saatavilla eri profiileja, paksuudet 18 – 23 mm.

North

North

KATTO-otsalaudat

Siparilan valmiiksi kertaalleen ympärimaalatut otsalaudat ovat erinomainen ratkaisu kattoremontin yhteydessä. Leveä otsalauta on käytännöllinen, mutta myös näyttävä.

KATTO-tuuletus- ja koolauslaudat

Valmiiksi puunsuojalla käsitellyt laudat suojaavat talosi runkoa. Neljältä sivulta käsitellyt laudat ovat heti käyttövalmiita.

North

North

KATTO-raakaponttilauta

Raakaponttilaudat sopivat huolettomaan katon rakentamiseen, kun valitset ne valmiiksi käsiteltyinä. Käsittelemättömän raakaponttilaudan voi maalata haluamallaan sävyllä, jolloin rakennuksesta tulee juuri sellainen kuin halutaan.

ARCTIC- ja NORDIC-sarjoihin sopivat tuotteet

Ilman viimeistelytuotteita talo jää keskeneräiseksi, joten ne kannattaa valita samalla, kun valitsee ulkoverhouspaneelit. Viimeistelytuotteista löytyy ARCTICin ja NORDICin kanssa yhteensopivat tuotteet. Näin talon ilmeestä saadaan yhtenäinen sekä julkisivusta katsetta ja rasitusta kestävä.

Kysy lisää tuotesarjoistamme ja niihin sopivista viimeistelytuotteista myynnistämme.

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa
arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla.

lataa ulkoverhouskuvastomme

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)