Rakennuttajat

Saat kauttamme puurakentamisen ratkaisut, jotka nopeuttavat rakentamista ja tuovat säästöä. Ratkaisemme työmaahaasteet yhdessä kanssasi ja tarjoamme käyttöösi kestäviä ratkaisuja. Vuodenaikojen vaihtelu ei enää määrittele rakennusprojektin aikataulua, koska tuotteet ovat tehdasvalmisteisia. Valmiiksi maalatuilla ja piilokiinnitettävillä paneeleilla varmistat tasalaatuisen ja nopeasti valmistuvan pinnan – myös talvella.

Tutustu tuotteisiimme sekä tilaa uutiskirje, jotta pystyt ajan tasalla toiminnastamme, puurakentamisen trendeistä ja tuotteistamme.

Laajasti muotoja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja

Tehtävänämme Siparilassa on hyödyntää puun parhaat puolet, mutta toisaalta myös tietää ja tuntea puun rajoitukset. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme muotoja, jotka toimivat puulla ja kehitämme jatkuvasti uusia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle. Valittavanasi on laaja valikoima kestäviä ja laadukkaista vaihtoehtoja puulla rakentamiseen.

Asennusvalmiit tuotteet aidosta puusta

Valmistamme Siparilan vakioiduissa tehdasolosuhteissa useita erilaisia puupintoja, jotka ovat täysin valmiita asennettavaksi. Asentamisen jälkeen ei tarvitse suorittaa pintakäsittelyä, joten työmaalla säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa. Ulkoverhouspaneeleihin voidaan lisätä myös B-s2, d0-luokan palosuojaus pintakäsittelyn alle.

Aktiivinen ja joustava kumppani

Siparila on aktiivinen ja kokonaisvaltainen kumppani rakentamisessa. Vastaamme tarvittaessa myös tuotteidemme asennuksesta. Aidosta puusta valmistettujen julkisivu- ja ulkoverhousratkaisujen lisäksi saat meiltä tuotteet kodin sisustamiseen – valikoimaamme kuuluvat seinä- ja kattopintojen tuotteet sekä puulistat. Olemme kehittäneet myös yhdistelmälistamalliston, jonka tuotteita voi hyödyntää jalka- ja peitelistoina.

Olipa tarpeesi sitten millainen tahansa, meiltä kannattaa kysyä apua. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet sisustukseen, kustannustehokkaimmat ratkaisut isoihin projekteihin, ratkaisemaan työmaahaasteet tai jopa kehittämään uusia tuotteita.

Tutustu kohteisiin, joissa on tuotteitamme on käytetty.