Tule jälleenmyyjäksi ja menesty!

Siparila tunnetaan laadukkaista, kestävistä ja vastuullisista ulkoverhous- ja sisustuspaneeleista. Tuotteemme ovat visuaalisesti houkuttelevia, trendikkäitä sekä laadultaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaita. Tuotteitamme on helppo myydä, koska niissä on kaikki ominaisuudet, joita kuluttajat vaativat.

Upea valikoima ulkoverhous- ja sisustuspaneeleita

Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu ulkoverhous- ja sisustuspaneeleista, piharakentamisen tuotteista sekä liimalevyistä. Tuotteet sopivat monenlaisiin projekteihin ja tarjoavat lähes rajattomasti mahdollisuuksia rakentamiseen sekä sisustukseen.

Ulkoverhouspaneeleissa on valmiiksi maalattuja, välimaalattuja ja maalaamattomia paneeleita. Valmiiksi maalatut ja piilokiinnitettävät tuotteemme tuovat kustannussäästöjä ja helppoutta rakennusprojekteihin. 

Sisustuspaneelivalioimassa on malleja, joista on syntynyt klassikoita vuosien saatossa. Valikoimamme täydentyy uusilla malleilla, ja tavoitteena on luoda malleja, jotka jäävät valikoimiin pitkäksi aikaa.

Laadukkaat ja kauniit tuotteet

Siparilan tuotteet valmistetaan suomalaisesta sitkeäksi kasvaneesta puusta. Käyttämämme raaka-aineet ovat huolella valikoituja, jotta valmistamamme tuotteet säilyttävät ominaisuutensa. Tehtaalla tehty pintakäsittely on laadukas ja erittäin kestävä – myös paneelien muotoilu kestää aikaa.

Vastuullinen ja kestävä valinta

Puu on vastuullinen ja kestävä valinta. Käytämme ainoastaan vastuullisesti hankittua ja käsiteltyä puuta, josta todisteena meillä on PEFC-merkki sekä osalla tuotteistamme on EPD-ympäristöseloste, joka kertoo tuotteen hiilijalanjäljen. Lisäksi maalatuilla tuotteillamme on FI-sertifikaatti, joka varmistaa, että tuotteet ovat standardien ja muiden viranomaismääräysten mukaisia. Näin voit olla varma, että tarjoat asiakkaillesi turvallisia, laadukkaita ja ekologisia tuotteita, jotka kestävät.

Uusiutuva tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoimamme ulkoverhouspaneeleista sisäverhouspaneeleihin, listoihin, piharakentamisen tuotteisiin sekä liimalevyihin uudistuu jatkuvasti. Valikoimassamme on pitkäikäisiä klassikoita, jotka ovat pysyneet valikoimassamme yrityksemme alkuajoilta saakka. Haluamme kuitenkin pysyä ajan hermolla ja teemme jatkuvasti yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, jotta valikoimamme pysyy mielenkiintoisena ja uusimmat innovaatiot päätyvät tuotevalikoimaamme.

Tuoteneuvonta ja jatkuva koulutus

Siparilan osaava henkilöstö varmistaa jälleenmyyjien ammattitaidon jatkuvalla kouluttamisella. Yhteistyön aluksi saat meiltä kattavan koulutuksen tuotteiden osalta sekä yhden yhteyshenkilön, joka vastaa yrityksenne tuotevalikoimasta, osaamisen ylläpidosta ja kasvattamisesta. Lisäksi tarjoamme jatkokoulutusta tuotteiden sekä esimerkiksi palosuojauksen ja lämpökäsittelyn osalta.

Markkinointiapu

Olemme olleet markkinoilla yli 20 vuotta ja tiedämme, kuinka tuotteitamme kannattaa markkinoida ja myydä. Et jää missään vaiheessa yksin tuotteiden kanssa – tarjoamme sinulle valmiin konseptin materiaaleineen, jolloin sinun on helppo markkinoida tuotteita. Tarjoamme valmiina myymäläesillepanot, katalogit, tuotekortit ja -tekstit, markkinoinnin julkaisut, jotta työsi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Miten menestyt Siparilan kanssa?

Tavoitteenamme on mahdollistaa jälleenmyyjiemme menestyminen Siparilan tuotteita myymällä. Haluamme kehittää liiketoimintaa molemmin puolin – jälleenmyyjän menestyminen on myös meidän menestymistämme. 

Meillä ei ole yhtä mallia, jota tarjoamme jokaiselle jälleenmyyjälle. Tutustumme liiketoimintaasi ja tarjoamme parhaan mahdollisen tuotevalikoiman sekä sopimuksen, jotta onnistut tuotteidemme myynnissä. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan pitkää ja antoisaa yhteistyötä kanssasi. 

Siparilan jälleenmyyjien kokemuksia

Interfaca – satoja tuhansia juoksumetrejä toimitettua ulkoverhouspaneelia vuosittain

InterFaca on Alankomaissa toimiva, julkisivujen puuverhouksiin erikoistunut yritys, joka maahantuo sekä markkinoi omien jälleenmyyjiensä kautta Siparilan tuotteita eri kohderyhmille suunnittelijoista rakennusyrityksiin.

“Siparilan tuotteiden laatu on sitä, mitä asiakkaamme odottavatkin sen olevan, ja Siparila toimittaa tilatun mukaiset tuotteet siinä ajassa, missä ne on pyydetty. Menestys ei kuitenkaan tule pelkästään hyvien tuotteiden kautta, vaan lisäksi yhteistyössä isossa roolissa on kommunikointi. Siparilan kanssa se toimii erittäin hyvin. Asiakkaan tarpeisiin vastataan aina, ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan heti. Nämä asiat tekevät yhteistyöstä menestyksekkään.”

Lue lisää

Stevens Timber & Co. – Siparilan tuotteiden kestävyydellä markkinoiden valloitukseen

Belgialainen Stevens Timber & Co. on tehnyt yhteistyötä Siparilan kanssa yli vuosikymmenen ajan. Tiivis yhteistyö sekä upeat ja kestävät tuotteet ovat vakuuttaneet Stevens Timberin ja sen asiakkaat. Tulevina vuosina molemmat yritykset pyrkivät syventämään yhteistyötä monilla osa-alueilla. Siparilan omistautuminen uusien ideoiden, käsittelyihin ja profiilien tutkimiseen sekä kehittämiseen on sopinut Stevens Timberille erinomaisesti ja vahvistanut tiivistä yhteistyötä.

Lue lisää