Etusivu / Ulkoverhouspaneelit / Arctic / TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli

Valmiiksi käsitelty ulkoverhous

TOPCOAT® on varma valinta ulkoverhoukseen – täysin valmiilla tuotteella saa aikaan aina tyylikkään ja laadukkaan julkisivun, joka kestää kauniina vuosien ajan. Piilokiinnitettävän muotonsa ansiosta TOPCOAT®-paneelilla rakentuu naulaton ulkoverhous, johon kosteus ja muut epäpuhtaudet eivät pääse imeytymään naulanreikien kautta.

TOPCOAT®-paneelin pinta on myös suojattu kosteutta ja UV-säteilyä vastaan, mikä parantaa sen kestävyyttä entisestään. Täysin valmiiksi maalattu ja päätypontattu TOPCOAT® on vaivaton ja nopea asentaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä paneelia ei tarvitse käsitellä työmaalla lainkaan. 

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli on piilokiinnitettävä, mikä tekee asentamisesta kätevää ja kustannustehokasta. Piilokiinnitys tapahtuu hakasilla ja toimitamme kaikki kiinnitystarvikkeet asennuksen tueksi: aloituskoukut, naulaimen sekä naulaimen erikoispään, jolla hakaset on helpompi kohdistaa. 

TOPCOAT®-paneelia on saatavissa kuudessa eri profiilissa. Valmistamme paneelit tilauksesta kaikissa ulkomaalivärikarttojen sävyissä. TOPCOAT®-paneeleiden peittäville maalipinnoille on valittavissa 10 tai 15 vuoden takuu. 

Tutustu myös

  • Välimaalattu ulkonurkkalista 48x48mm, sävy: valkoinen

    TOPCOAT®-ulkonurkkalista

  • MIDCOAT-ulkoverhouspaneeli

  • Pohjamaalattu raakaponttilauta

    KATTO-raakaponttilauta

  • Ulkonurkkalista

  • Ulkoverhouslauta

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla

Katso Siparilan ulkoverhouspaneeleiden asennusvideo

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)