Arctic

Kestävyys, monikäyttöisyys ja ainutlaatuisuus – ARCTIC-sarjan parhaat ominaisuudet yhdistyvät
näissä tuotteissa. Sarja on kunnianosoitus Pohjolan kallisarvoisille metsille, jotka ovat
mahdollistaneet elämän karussa Pohjolassa antaen suojaa, ruokaa ja elannon.

Kestää sukupolvelta toisella

Pohjolan metsissä kasvaneiden puiden sitkeydelle ei mikään vedä vertoja. Ne sinnittelevät hyytävän kylmät talvet nuokkuen lumen painon alla. Kun kevät koittaa, puut heräävät eloon vastaanottamaan auringon lämmön ja valoisat yöt. Syksyn sateiden ja pimeyden myötä metsä asettuu taas talvilepoon. Tämä vuodenaikojen kierto on jalostanut puut kestäviksi ja ainutlaatuisiksi.

ARCTIC on tuoteryhmä sinulle, joka haluat nauttia puun upeudesta mahdollisimman käyttövalmiina tuotteina. Sarjan ulkoverhouspaneelit on käsitelty sinulle valmiiksi, eli pelkkä paikoilleen asennus riittää. Tuotteissa yhdistyvät premium-tason laatu ja helppous. Kuten Pohjolan metsät, ne kestävät pakkaset, sateet ja auringon paahteen vuodesta toiseen.

Sarja sisältää TOPCOAT®-, NATURAL TONES- ja LUCID-ulkoverhoustuotteet.

TOPCOAT®

arctic

arctic

NATURAL TONES

Tuote on täysin valmiiksi maalattu. Läpikuultava käsittely jättää paneelin pinnan luonnolliseksi, mutta tuo silti kestävän suojan eikä paneeleita tarvitse enää maalata asennuksen jälkeen. NATURAL TONES sisältää seitsemän upeaa väriä.

LUCID

arctic

Kestävyyttä, helppoutta ja laadukkuutta

ARCTIC-sarjan täysin valmiiksi maalatut paneelit mahdollistavat nopean asennuksen ympäri vuoden. Kaikissa tuotteissa on valmis teollisesti tehty maalipinta. Pinta suojaa puuta UV-säteilyltä ja kosteudelta. Kaikki sarjan tuotteet ovat päätypontattuja. Päätyponttaus nopeuttaa asennusta, vähentää hukkaa ja mahdollistaa siistit jatkot. Asennuksen jälkeen ei tarvitse kuin käsitellä katkaistut päät.

ARCTIC-sarjan tuotteet valmistetaan tiheäsyisestä kotimaisesta kuusesta. Teollinen maalipinta mahdollistaa erittäin pitkän huoltovälin maalipinnalle. Valmiin ARCTIC-sarjan tuotteilla tehdyn julkisivun maalipinnalle onkin mahdollista saada jopa 15 vuoden takuu.
Lue lisää takuuesitteestä.

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa
arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla.

lataa ulkoverhouskuvastomme

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)