PALA™-sisustuspaneelilla helposti ilmettä toimistoihin

Valkolakattu koivuinen PALA™-sisustuspaneeli koristaa Coca-Cola Suomen toimistoa tuoden tilaan ekologisen ja aidon puun lämpöä ihanan herkullisessa värimaailmassa. Coca-Cola Suomen toimiston sisustussuunnittelusta ja pääurakoinnista vastasi Sisustusarkkitehdit Fyra Oy.

PALA™-sisustuspaneelilla toteutettu kalanruotokuvio on erittäin näyttävä ladontavaihtoehto niin toimitiloihin kuin kodin sisustukseen. Kuvio vaatii vasen- ja oikeakätisten paneelien lisäksi SiparilaFix-liimaa, jolla paneelit kiinnitetään seinään. Vasenkätisessä paneelissa urospontti on vasemmalla ja oikeakätisessä taas oikealla. Näitä yhdistämällä saadaan kalanruotoladonta aikaiseksi. Kuviota on aiemmin totuttu näkemään lähinnä lattiamateriaaleissa, mutta PALA™-sisustuspaneeli mahdollistaa ladonnan myös seinäpinnoilla.

Coca-Cola Suomen toimiston sisustuksessa puu on osana kokonaisuutta tuoden raikkautta tilaan. Sisustuksen värimaailma luo leikkisää tunnelmaa, jota koivuinen ja luonnollinen PALA™-sisustuspaneeli tasapainottaa.

Kohde
Coca-Cola Suomen toimitilat

Rakennusvuosi
2015

Asuntojen määrä
72 kpl

Käytetyt tuotteet:
Pala-paneeli, kuultava koivu
PALA™-paneeli oikeakätinen
PALA™-paneeli vasenkätinen

Kategoria
Sisustaminen