1. Arvonnan tai kilpailun järjestäjä

Nimi: Siparila Oy
Y-tunnus: 1982051-9
Postiosoite: Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski

Siparila (myöhemmin ”järjestäjä”) järjestää arvonnan tai kilpailun aina hallinnoimallaan sivulla tai tilillä. Arvontaan tai kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvonnan tai kilpailun osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan aina käynnissä olevan arvonnan tai kilpailun yhteydessä.

3. Arvontaan tai kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvonnan tai kilpailun julkaisua. Ohjeet osallistumiseen ilmoitetaan aina käynnissä olevan arvonnan tai kilpailun yhteydessä.

4. Arvonnan tai kilpailun suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan tai kilpailun yhteydessä. Voittajan arpominen suoritetaan viiden (5) päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan kuukauden aikana siitä, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla järjestäjän toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Palkinto

Palkinto ilmoitetaan aina julkaisun yhteydessä. Palkinnon toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa eikä palkintoa voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemässä (7) päivässä, arvotaan uusi voittaja. Meta ei ole mukana arvonnan tai kilpailun järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan tai kilpailun järjestämiselle.

6. Arvonnan tai kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan tai kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan tai kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan julkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan tai kilpailun julkisuus

Arvontaan tai kilpailuun osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti järjestäjän sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Järjestäjän tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tietosuojaselosteestamme sekä rekisteriselosteestamme.