Perinteiset saunat ovat antaneet tilaa moderneille saunoille, jotka kaipaavat valoa sekä erilaisia värejä ja pintoja. Siparilan laaja paneelivalikoima tarjoaa monipuolisia ratkaisuja näyttäviin ja trendikkäisiin saunakokonaisuuksiin, joissa kestävyys ja huoliteltu ulkonäkö kulkevat käsi kädessä. 

Sauna on useissa talouksissa rentoutumiseen tarkoitettu paikka, jossa on mukava viettää aikaa yksin ja yhdessä. Mitä enemmän saunassa viihtyy, sitä tärkeämmäksi saunan ulkomuoto muuttuu. Perinteiset ja usein hämärät saunat ovat saaneet väistyä modernien saunojen tieltä, sillä nykyaikaiseen saunatilaan halutaan tuoda valoa ja erilaisia sävyjä.

Siparilan laaja paneelivalikoima sisältää useita saunaan sopivia tuotteita, jotka mahdollistavat näyttävien ja trendien mukaisten saunakokonaisuuksien luomisen. Tuotteet ovat myös piilokiinnitettäviä, mikä nopeuttaa asentamista ja parantaa kestävyyttä.

Saunoihin tavoitellaan elämyksellisyyttä ja näyttävyyttä

Siinä missä saunat ovat ennen olleet lattiasta kattoon samaa paneelia ja värimaailmaltaan lauteiden kanssa yhtenäistä, ovat saunatrendit muuttuneet merkittävästi. Nykyään saunan materiaali- ja värivalintoihin käytetään innovatiivisuutta, minkä vuoksi saunan ulkomuoto on kokenut suurtakin muutosta. 

Saunan halutaan yhä useammin näkyvän pesutilaan, minkä vuoksi lasiseinät ovat yleistyneet ja kytkeneet saunat vahvemmin muihin kosteisiin tiloihin. Tämän vuoksi jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä, koska yksittäisen lasi-ikkunan sijaan lasiseinä paljastaa kerralla koko saunakokonaisuuden ulkomuodon.

Mikäli saunasta haluaa tehdä elämyksellisemmän ja tavoitella tilaan tietynlaista kylpylähenkeä, kannattaa sisustuspaneeleita hyödyntää jo pesutiloissa. Kun esimerkiksi sama kattomateriaali jatkuu kylpyhuoneesta saunaan, tulee kokonaisuudesta harmoninen ja näyttävä.

Siparilan monipuolinen paneelivalikoima mahdollistaa erilaisten saunakokonaisuuksien luomisen. Valikoima sopeutuu vaihtuviin trendeihin, sillä useiden saunaan sopivien tuotteiden joukosta löytyy kattavasti materiaali- ja värivaihtoehtoja, jotka sopivat yhdistettäväksi monenlaisiin lauteisiin. 

Siparilan laaja paneelivalikoima kestää saunatrendien vaihtelut

Sisustustrendit muuttuvat jatkuvasti ja sama logiikka pätee myös saunatrendeihin. Siparilan tuotevalikoima kestää trendien vaihtelun, sillä laaja valikoima saunaan sopivia tuotteita mahdollistaa hyvin erilaiset ratkaisut. Saunaan voi luoda kontrasteja, leikitellä erilaisilla pinnoilla tai korostaa puun ominaisuuksia lämpökäsitellyn tuotteen valinnalla.

Lämpökäsitellyt paneelit KASKI, PURO ja SOLA tuovat saunaan luonnollista lämpöä ja kauniita sävyjä. Lämpökäsittelyprosessi korostaa puun kauneutta ja tekee paneelista erityisen kestävän ja kosteutta sietävän. Rimamaiset paneelit ovat nostaneet suosiotaan sisustuksessa ja PURO sekä SOLA tarjoavat mahdollisuuden rimamaisen profiilin viemisestä saunaympäristöön.

Jos taas halutaan leikitellä kontrasteilla tai korostaa eri materiaalien vaikutusta, muut Siparilan saunaan soveltuvat paneelit, kuten JALO, KOO, KUULAS, VIRE ja STRUKTUURI, tarjoavat laajan kirjon vaihtoehtoja. Näiden paneelien erilaiset pintarakenteet ja sävyt antavat mahdollisuuden luoda juuri halutunlaisen tunnelman saunaan. Esimerkiksi KUULAS-saunapaneeli voi tuoda tilaan raikkaan ja modernin ilmeen, kun taas STRUKTUURI-sisustuspaneeli luo mielenkiintoista tekstuuria ja syvyyttä.

Saunan suunnittelun ja rakentamisen ei ole välttämättä oltava pelkästään vallitsevien trendien seuraamista, vaan mahdollisuus ilmaista omaa persoonallisuutta ja luoda tila, joka vastaa yksilöllisiä mieltymyksiä. Siparilan laadukkaat ja monipuoliset tuotteet tarjoavat joustavuutta ja inspiraatiota saunan suunnitteluun, olipa tavoitteena sitten moderni, perinteisempi tai täysin uudenlainen saunakokemus.

Piilokiinnitettävät sisustuspaneelit mahdollistavat kauniin ja kestävän saunan

Modernia ilmettä ja saunan kestävyyttä edistävät myös piilokiinnitettävät paneelit. Mikäli saunan päätyy luomaan täysin Siparilan tuotteilla, ei kiinnitysvaihtoehtoa tarvitse miettiä erikseen – kaikki sisustuspaneelimme ovat piilokiinnitettäviä sekä valmiiksi pintakäsiteltyjä. Piilokiinnityksen ansiosta paneelin pinta jää täysin naulattomaksi. Tämä tekee pinnasta paitsi tyylikkään myös estää veden imeytymisen puuhun naulan rei’istä.

Sen lisäksi, että sisustuspaneelimme ovat piilokiinnitettäviä, ne ovat myös valmiiksi maalattuja. Tämän vuoksi paneeleiden asennus on nopeaa ja vaivatonta, sillä tuotteiden käsittelemiseen ei kulu työmaalla aikaa. Valmiiksi tehtaalla maalatut paneelit ovat aina tasalaatuisia, jolloin laadukas lopputulos on helppo saavuttaa projektissa kuin projektissa.

Piilokiinnitettävät ja täysin valmiit paneelit sekä lauteet mahdollistavat näyttävän ja trendien mukaisen saunan rakentamisen: kun kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti viimeisteltyjä, tulee saunasta pesutilojen kruununjalokivi. Siparilan sisustuspaneeleiden laaja värivalikoima ja erilaiset pintakäsittelyvaihtoehdot antavat tilaa luovuudelle, jotta saunan ilme voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. 

Siparilan paneelit eivät ole vain rakennusmateriaaleja, vaan myös osa sisustusta: saunasta voi luoda toiminnallisen tilan lisäksi visuaalisen kokonaisuuden. Siparilan saunaan soveltuvat tuotteet eivät tarjoa vain laatua, vaan myös mahdollistavat saunan muuttamisen persoonalliseksi ja tyylikkääksi tilaksi, joka vastaa täysin modernin ja kestävän saunan vaatimuksiin.