Hotellin pukuhuonetilojen uudistus paransi saunaelämystä

Jyväskylässä sijaitseva Finlandia Hotelli Alba uudisti sauna- ja pukuhuonetilansa. Projektissa mukana oli Sauna from Finland ry, joka edistää suomalaisen saunan brändiä ja yhdistää alan asiantuntijat. Hotellin pukuhuonetiloissa käytetyt Siparilan paneelit olivat osa onnistunutta lopputulosta.

Finlandia Hotelli Alban sauna- ja pukuhuonetilojen uudistuksen taustalla oli saunakokemuksen parantaminen sekä asiakastyytyväisyyden lisääminen.

“Pyrimme luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset”, kertoo Finlandia Hotelli Alban toimitusjohtaja Katri Paakkari Sauna from Finlandin tekemällä videolla. Remontti koski saunatilojen lisäksi pukuhuonetiloja, jotka ovat merkittävä osa saunakokemusta.

Uudistetuissa pukuhuonetiloissa käytettiin Siparilan USVA- ja STRUKTUURI-sisustuspaneeleita. Helmiäisharmaata USVA-sisustuspaneelia käytettiin tilojen seinissä ja näyttävää hiekan sävyistä STRUKTUURI-sisustuspaneelia katoissa. Yhdessä paneelit luovat tiloihin pehmeitä kontrasteja antaen puun parhaiden ominaisuuksien näkyä ja tuntua.

“Saunaremontissa saimme pukuhuonetilan ihan huomattavasti viihtyisämmäksi kuin aikaisemmin”, Paakkari toteaa.

Paakkarin mukaan uudet saunatilat lisäsivät asiakkaiden kokemusta ja tyytyväisyyttä – naisasiakkaat ovat muun muassa toivoneet jo pidempää saunavuoroa, jotta ehtivät nauttia saunaelämyksestä kunnolla.

Sauna from Finland suositteli projektiin Siparilan tuotteita

Sauna from Finland on kansainvälinen suomalaisen saunan brändiä edistävä ja alan asiantuntijat yhdistävä yhdistys. Sauna from Finlandin asiantuntijat suosittelivat Siparilan tuotteita Alban projektiin.

“Saunaelämyksessä tavoitellaan kokonaisvaltaista elämystä ja siksi on tärkeää että myös materiaalit tuovat tilaan jotain lämpöä, aitoutta ja kestävyyttä”, kertoo Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju

Harjun mukaan Siparilan tuotteita oli luontevaa suositella hotellin sauna- ja pukutilojen remonttiprojektiin: 

“Siparilan tuotevalikoimasta löytyy erilaisia materiaaleja, jotka sopivat täydentämään aitoa suomalaista saunaelämystä. Siparilan valikoima sisältää paljon vaihtoehtoja ja varmasti tulevaisuudessakin voimme antaa vinkkejä materiaalien valintoihin asiakaskohteillemme.”

Kohde
Finlandia Hotelli Alba, Jyväskylä

Käytetyt tuotteet:
USVA-sisustuspaneeli
STRUKTUURI-sisustuspaneeli

Kategoria
Sauna, sisustaminen