Saarnista valmistettu VIRE-paneeli hurmaa luonnollisuudellaan

Valoisa ja luonnonläheinen Kannustalon Harmaja Saimaa sijaitsee aivan veden äärellä, omarantaisella tontilla. Sisustussuunnittelija Susanna Vento on liittänyt selkeälinjaiseen sisustukseen ympäröivän luonnon sävyjä – harmaat laattalattiat ja punaruskeat nojatuolit nojaavat taitavasti kallioon sekä männyn rungoista hehkuvaan punaruskeaan sävyyn.

Talon seesteistä tunnelmaa korostaa olohuoneen korkea seinä, jonka pinnalla komeilee saarninen VIRE-sisustuspaneeli. Ristomatti Ratian suunnittelema aaltoileva pinta leikkii valoilla ja varjoilla päästäen saarnin kauniin pinnan ja syykuvion oikeuksiinsa. Suurina pintoina käytetty puu tarjoaa myös loistavan akustiikan korkeaan tilaan. Saarnisen paneelin pintaa on korostettu valkokäsittelyllä.

VIRE-sisustuspaneelista on tehty sisustuksen punainen lanka, joka sitoo tilat tyylikkäästi yhteen – olohuoneen seesteinen tunnelma jatkuu makuuhuoneen päätyseinällä sekä saarnista tehdyissä sisustuslistoissa ja kattopaneeleissa. Valkokäsitelty puupinta vangitsee monimuotoisuudellaan ja houkuttelee silmää seuraamaan elävää syykuvion vaihtelua puun pinnalla.

Kohde
Kannustalo Harmaja Saimaa, Mikkeli

Rakennusvuosi
Asuntomessut 2017

Suunnittelija
Susanna Vento

Käytetyt tuotteet:
Vire-sisustuspaneeli, saarni
VIRE-sisustuspaneeli

Kategoria
Ulkoverhou

Sulje haku
Ota yhteyttä