NORDIC

NORDIC-tuotesarja on ylistys suomalaiselle puunkäsittelytaidolle, joka juontaa juurensa vuosisatojen taakse.
Se on kunnianosoitus niille sukupolville, jotka ovat opetelleet taidot ja tietämyksen, jotka mahdollistavat
meille tänä päivänä laadukkaat puutuotteet. NORDIC-sarja on sinulle, joka haluat nauttia puusta
aidoimmillaan ja haluat itse tehdä lopullisen pintakäsittelyn.

Puu on yhtä kuin koti, lämpö ja suoja

Siparilan tarinan alku on syntynyt vuosikymmeniä sitten pienessä Siparilan kylässä, josta on verenperintönä kulkeutunut intohimo puuhun ja sen hyödyntämiseen rakentamisessa. Valkjärven rannalla sijaitsevan Siparilan kylän asukkaat olivat taitavia puurakentajia. Tämä kyky saada puusta esille sen parhaimmat puolet, on kulkeutunut nykypäivään asti ja sitä hyödynnetään Siparilan puutuotteissa.

Puu on materiaalina ainutlaatuinen – se on yhtä aikaa pehmeä ja eloisa, silti vahva ja kestävä. Nämä ominaisuudet tekevät siitä monikäyttöisen yhä tänäkin päivänä niin ulko- kuin sisäkäytössä. Puu edustaa käytännöllisyyden lisäksi kauneutta. Sen ainutlaatuinen pinta mahdollistaa sävähdyttävän upeat kokonaisuudet – jotain, jota voidaan toteuttaa vain puulla.

Sarja sisältää MIDCOAT-, BASECOAT- ja PURE-tuotteet.

MIDCOAT

Nordic

Nordic

BASECOAT

BASECOAT on kertaalleen pohjustettu ulkoverhouspaneeli. Pohjustus suojaa paneelia, mutta lopullisen suojauksen se saa, kun se on maalattu 1-2 kertaa.

PURE

Nordic

Monikäyttöiset ja kauniit tuotteet

NORDIC-sarjan tuotteet jättävät mahdollisuuden vaikuttaa niiden lopulliseen ulkonäköön – voi valita pintakäsitellyn tai puuvalmiit tuotteet. Pohja- ja pintakäsitellyt tuotteet ovat erinomainen ratkaisu esimerkiksi elementtitalotehtaille. Teollinen maalaus antaa rakenteilla olevan talon ulkoverhoukselle riittävän suojan aurinkoa ja kosteutta vastaan, kun lopullinen maalaus tapahtuu myöhemmin.

Myös NORDIC-sarjan tuotteissa on päätyponttaukset, jotta nopeuttavat asennusta, vähentävät hukkaa ja mahdollistavat helpot jatkokset. Lisäksi tuotteista riippuen paneelin profiili voi mahdollistaa myös piilokiinnityksen, joka nopeuttaa asennusta.

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa
arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla.

lataa ulkoverhouskuvastomme

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)