Ajatukseen puulla sisustamisesta on kuulunut vahvasti vasara ja naulat. Kaupungin keskustassa asuvalle, julkisilla kulkuvälineillä liikkujalle jo ajatus pitkien paneelinippujen kanssa kulkemisesta on nostanut tuskan hien otsalle. Nyt vasaran ja naulat voi unohtaa eikä paneelien kuljetuskaan ole enää niin tuskaista. Lue miten helposti piristät sisustustasi aidosta puusta valmistetulla PALA™-paneelilla.

1. Suunnittele kuvio. Tärkeää on ensin istua sohvalle ja suunnitella minkälaisen kuvion puupaneeleista haluaa loihtia kotinsa piristykseksi. PALA™-paneeleilla voi latoa paneeleita esimerkiksi tiiliseinän tapaan, suorissa riveissä tai kalanruotokuviota mukaillen.

2. Valitse seuraavaksi väri. PALA™-paneeleita on saatavissa luonnollisen koivun sävyssä sekä lämpökoivuisena. Kaikki PALA™-sisäpaneelit ovat 100%:sti aitoa suomalaista puuta.

3. Hanki Pala-paneeli rautakaupasta tai verkkokaupasta. Metrin mittaiset PALA™-paneelit kulkevat näppärästi ahtaissa portaikoissa ja ainekset esimerkiksi sängynpäädyn uusimiseen mukana julkisissa kulkuvälineissä. Muista ostaa myös Siparila Fix -liimaa kiinnitykseen!

4. Liimaa paneelit seinään. PALA™-paneelit voidaan kiinnittää betoni- ja kivipinnoille sekä puhtaalle puu- tai kipsilevylle. Huomaa, että PALA™-paneelia ei voi asentaa maalatun tai tapetoidun seinän päälle. Etene suunnitelmasi mukaan. Seinään kannattaa piirtää muutamia apuviivoja, että paneelit etenevät suorassa. Varaa myös saha, jolla voit tarvittaessa katkaista paneeleita lyhyemmäksi.

5. Voilà! Pala luontoa kotonasi. Voit reunustaa puuseinän tyyliin sopivilla sisustuslistoilla.

Katso kuinka helppoa ja nopeaa PALA™-paneeleilla sisustaminen on