Siparilan moderni uutuus Siparila PALA™-sisustuspaneeli on helppo ja huoleton sisäpaneeliSiparilan PALA™-sisäpaneeli uudistaa puulla sisustamisen. Nyt voi unohtaa naulat ja vasarat, PALA™-seinäpaneeli kiinnitetään helposti Siparila Fix -liimalla. Seinäpaneeli soveltuu lyhyen mittansa ansiosta hyvin myös kaupunkikotien sisustamiseen.

Vaivaton ratkaisu myös aloittelevalle remontoijalle

Siparilan uutuus on määrämittaan sahattu ja kätevästi pakattu PALA™-sisustuspaneeli, joka tarjoaa myös aloittelevalle remontoijalle vaivattoman tavan päivittää kodin pintoja trendikkäällä ja lämminhenkisellä puulla. Siparila PALA™ on liimattava palamainen sisustuspaneeli, jolla voit sommitella erilaisia kuviointeja, kuten neliöitä, kalanruotoa tai tiililadontaa. Paneelia myydään metrin mittaisina paloina, joten sen kuljetus kotiin on helppoa ja vaivatonta. Vain mielikuvitus on rajana, kun sisustat PALA™-paneelilla.

Paneelia on saatavana kahdessa eri leveydessä ja useassa eri sävyssä. PALA™-tuoteperheeseen kuuluu myös liimattavat sisustuslistat, joiden avulla viimeistelet seinäsi tai sängynpäätysi helposti ja huolettomasti. Listoja on saatavana useissa eri sävyissä ja kahdessa koossa.

Siparilan omassa suunnittelustudiossa kehitetyn, teknisesti innovatiivisen PALA™-sisustuspaneelin tuotekehityksestä ovat vastanneet yhtiön inhouse-muotoilija Janne Tyynismaa yhteistyössä toimitusjohtaja Juha Sojakan kanssa. Tervetuloa ihastumaan PALA™-paneeliin!

Viimeisteltyä pintaa helposti

Pelkistettyä designia edustavan PALA™-sisustuspaneelin käyttö on suunniteltu yhtä helpoksi kuin tapetointi, sillä asentaminen onnistuu kokonaan ilman nauloja. Paneelien taakse levitetään muutamaan kohtaan Siparila Fix -erikoisliimaa, jonka jälkeen osat voidaan yhdistää ja kiinnittää haluttuun kohtaan. Tuotteen ympäriponttauksen ansiosta jatkokset sulautuvat seinään.  Sisustuspaneelien kaunis viimeistely ja niiden väliin jäävä kapea sauma muodostavat valmiiksi käsitellyn tyylikkään pinnan.

Paneelin avulla voi helposti koota sisustuksen piristykseksi yksittäisiä seinäpintoja tai vaikkapa sängynpäätyjä. Sisustuspaneeleita voi yhdistellä esimerkiksi kalaruotokuvion tai tiililadonnan mukaisesti, sommitella neliöitä ja palkkeja sekä käyttää kahta sävyä rinnakkain. Kuviointien reunustamiseen on saatavana PALA™ kanssa käytettäviä koristelistoja.

Siparila valmistaa PALA™-paneelia koivusta, männystä ja magnoliasta. Paneelia on saatavilla useassa eri sävyssä: valkoisena, lämpökoivuna, kuultavan valkoisena ja  harmaana. Mäntypaneeli on peittomaalattu valkoiseksi. Koivupaneelia on saatavana sekä kuultavan valkoisena että lämpökäsiteltynä.