Vuonna 2019 sisustetaan sävy sävyyn ja käytetään epätyypillisiä väriyhdistelmiä rohkeasti. Tikkurilan Color Now2019 -kokoelma huokuu optimismia ja heijastelee positiivista tulevaisuuden kuvaa. Pitkä harmaan minimalistinen kausi on nyt ohi ja kirkkaat värit valtaavat alaa sisustuksessa. Color Now 2019- värikokoelma antaa mahdollisuuden leikitellä väreillä ja löytää uusia suosikkisävyjä. Voit sisustaa sävy sävyyn yhdistelemällä toisiinsa sulautuvia sävyjä tai luoda täysin epätyypillisiä, jopa yllättäviäkin väriyhdistelmiä. Värien yhteentörmäys voi saada jotain suurta aikaan. Katso alta kuinka voit yhdistää erilaisia puupintoja vuoden 2019 trendisävyihin.

Punaiset

Punaisen sävyt sisältävät erittäin herkän, puuterimaisen vaaleanpunaisen sävyn H320 Magnolia, mehukkaan ja elinvoimaisen vuoden värin K319 Flamingo, rohkean ikonisen punaisen sävyn M319 Riutta sekä tumman, hienostuneen sävyn L418 Nektari.

Punaisten sävyjen sisustusta voi raikastaa valkoisilla STRUKTUURI– tai VIRE-paneeleilla. Valkoinen tasapainottaa rohkeaa punaista ja tuo valoa tilaan.  Punaista tilaa voi tuunata myös herkullisilla helmiäissävyillä. Esimerkiksi helmiäisruskea sopii mainiosti luomaan punaisten sävyjen kanssa yllättävän väriyhdistelmän. Koivusta valmistetut PALA-paneelit ovat myös täydellinen vaihtoehto punaiseen sisustukseen.

Keltaiset

ColorNow2019-kokoelmassa on laaja valikoima keltaisen eri sävyjä. Lämmin ja hienovarainen F392 Kaakaovoi tarjoaa häivähdyksen keltaisesta. S302 Greippi on aurinkoinen ja rohkea, sinappisen keltainen L392 Dukaatti tuo lämpöä ja L396 Mehiläisvaha taittaa aavistuksen oranssiin.

Tyyliä keltaiseen sisustukseen voi lisätä esimerkiksi saarnista valmistetulla kuultovalkoisella VIRE-paneelilla.  Epätyypillisiä väriyhdistelmiä keltaisen kanssa voi luoda lisäämällä keltaisten pintojen kaveriksi mustia puupintoja.

Siniset

Rauhoittavaa sinistä löytyy nyt kaikissa sävyissä. J426 Syreeni on pehmeän utuinen violetti.  Pehmeän kirkkaansininen J356 Taivas muistuttaa pilvetöntä taivasta, ja M354 Ara on perinteinen kuninkaallisen sininen sävy, johon löytyi idea ara-linnun sulkapeitteestä. L433 Atlantis on utuinen ja rauhoittava valinta.

Sinisen sävyn kanssa täydellinen vaihtoehto on aidosta koivusta valmistetut puupinnat. Koivu on materiaalina vaalean raikas, mutta lämmittää sopivasti kylmiä sinisen sävyjä. Valitse oma suosikkisi koivupaneelien muodoista ja suunnittele yllättävä väriyhdistelmä, joka hurmaa tyylikkyydellään. Sinisen kanssa voi yhdistää myös USVA-paneelin uusia helmiäissävyjä; hopeaa ja helmeä. Valkoinen AITO-sisustuslevy toimii hyvin utuisen ja rauhoittavan Atlantis sävyn kanssa.

Vihreät

Ja viimeisenä ihanat vihreän sävyt. L373 Smaragdi on kirkas ja voimakas vihreä, M386 Amazon muistuttaa tummaa sammalta. N439 Syvänne taas on hyvin tumma, lähes mustahko vihreä. G371 Kristalli on erittäin vaalea minttumainen sävy.

Vihreä sävy hehkuu elämää. Smaragdin ja Amazonin kanssa tilaa voi terävöittää kuultavalla mustalla. Esimerkiksi VIRE– ja KOO-paneeleiden pinnat sopivat hyvin vihreäiden pintojen kumppaniksi. Sisustusta voi vielä lämmittää vuoden 2019 Flamingo-värillä tekstiileissä. Luonnonmukaista vihreää voi raikastaa myös valkoisilla STRUKTUURI-paneeleilla ja AITO-sisustuslevyllä tai lisätä ripaus ylellisyyttä kuultovalkealla VIRE saarnilla.

Tutustu erilaisiin sisustuspaneeleihimme ja löydä oma suosikkisi täältä.

Lue lisää Tikkurilan ColorNow 2019 sävyistä