Etusivu / Ulkoverhouspaneelit / North / Valmis nurkka

Valmis nurkka

Viimeisteltyä ja tyylikkään leveää suojausta ulkoverhoukselle

Perinteiset leveämmät nurkat asennetaan nopeasti VALMIS NURKKA -nurkkalistoilla. VALMIS NURKKA -listat ovat valmiiksi muotoon liimattuja nurkkalautoja, jotka eivät irvistele ajan kuluessa kuten irtonaiset nurkkalaudat.

VALMIS NURKKA -nurkkalistat on pohjakäsitelty huolellisesti sekä maalattu kertaalleen kolmelta sivulta pintamaalilla. Ulkonurkkalistojen pintamaalikerros suojaa puuta rakennusvaiheen ajan ja tekee lopputuloksesta viimeistellyn näköisen. Pintamaalattu lista kuluttaa myös vähemmän maalia ja nopeuttaa maalaamista rakennuksen viimeistelyvaiheessa. 

VALMIS NURKKA -listat kiinnitetään päältä naulaamalla ja ne tulee pintamaalata vielä kertaalleen pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi.

Siparilan havupuiset ulkoverhous- sekä lämpökäsitellyt paneelit ovat EPD-ympäristöselosteella verifioituja tuotteita. EPD (Environmental Product Declaration) on standardoitu ympäristöseloste, joka perustuu tuotteen elinkaarianalyysiin. Elinkaarianalyysi huomioi kaikki tuotteen ympäristövaikutukset raaka-ainehankinnasta loppusijoitukseen.

Tutustu myös

  • Välimaalattu ulkonurkkalista 48x48mm, sävy: valkoinen

    TOPCOAT®-ulkonurkkalista

  • Välimaalattu ulkonurkkalista 48x48mm, sävy: valkoinen

    TOPCOAT®KESTO-ulkonurkkalista

  • BASECOAT-ulkoverhouspaneeli

  • MIDCOAT-ulkoverhouspaneeli

  • Ulkonurkkalista

Puurakentamisen edelläkävijä

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla

Katso Siparilan ulkoverhouspaneeleiden asennusvideo

Siparila Oy | Y-tunnus: 1982051-9 | Varaslahdentie 1, 40800 Vaajakoski
 010 4242 000 Vaihde palvelee klo 9-15 (ma-pe)